Voorlopige MIL- en Matrox Design Assistant-licenties beschikbaar voor geregistreerde gebruikers die thuis werken

6 april 2020
DVC component news

Matrox® Imaging is verheugd de voortdurende inspanningen aan te kondigen ter ondersteuning van de ontwikkeling tijdens de voortdurende COVID-19-pandemie.

Er zijn nieuwe maatregelen getroffen die voorlopige softwarelicenties en toegang tot een online trainingsplatform bieden om degenen die op afstand werken te ondersteunen.

Als reactie op de buitengewone omstandigheden die het gevolg zijn van de wereldwijde pandemie, kondigt Matrox® Imaging vandaag nieuwe maatregelen aan om applicatieontwikkelaars te ondersteunen terwijl ze vanuit huis werken om de verdere verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te beperken.

Matrox Imaging biedt nu voorlopige softwarelicenties om bestaande gebruikers te ondersteunen, zodat ze hun ontwikkelingsinspanningen kunnen voortzetten terwijl ze niet op de werkplek zijn. Bovendien blijft Matrox Vision Academy - het online trainingsportaal - beschikbaar voor diegenen die willen leren hoe ze Matrox Imaging Library (MIL) en Matrox Design Assistant vision-software moeten gebruiken. Geïnteresseerde partijen hoeven alleen een evaluatie aan te vragen.

Ondersteuning van ontwikkeling en innovatie in scenario's voor thuiswerken

Vanaf vandaag kunnen ontwikkelaars met geregistreerde MIL- of Matrox Design Assistant-software voorlopige licenties aanvragen. Deze licenties - geldig tot 1 juni 2020 - maken ontwikkeling vanuit huis mogelijk met behulp van de specifieke softwareversie en configuratie van de werkgevers van gebruikers.

Beide softwareplatforms zijn specifiek ontworpen om de productiviteit te verhogen, en onder deze nieuwe licentievoorziening kunnen gebruikers deze toonaangevende softwareplatforms blijven gebruiken voor het ontwikkelen van machinevisie-applicaties, waardoor de tijd en moeite die nodig is om nieuwe oplossingen op de markt te brengen, wordt verminderd.

Toegang tot trainingsvideo's op aanvraag uitbreiden om leermogelijkheden te optimaliseren

Matrox Imaging moedigt ook alle partijen aan die geïnteresseerd zijn in de ontwikkeling van applicatie-applicaties voor machinevision om het Matrox Vision Academy online leerplatform te bezoeken om het scala aan trainingsvideo's over de belangrijkste softwareproducten van Matrox Imaging te verkennen.

Het on-demand portaal is ontworpen om gebruikers van Matrox Imaging-software over de hele wereld te bedienen en biedt een uitgebreide verzameling video's, cursussen en tutorials over belangrijke tools en onderwerpen voor machinevisie.

Het Matrox Vision Academy-platform is toegankelijk voor alle geïnteresseerde partijen - zonder verplichting om beide software te downloaden. Het doel is om thuiswerkers vertrouwd te maken met MIL- en Matrox Design Assistant-software. Gebruikers kunnen zo vaardigheden en kennis opbouwen op hun eigen tijdlijn en vanaf hun externe locaties.

"We zijn hier om onze gewaardeerde klanten te helpen bij deze ongekende wending", zegt Sam Lopez, Senior Vice President Sales & Marketing. “Neem contact op met uw lokale Matrox Imaging-verkoopvertegenwoordiger om de voorlopige softwarelicenties te verkrijgen en ga naar de beoordelingsformulieren MIL of Matrox Design Assistant op onze website om toegang te krijgen tot het online trainingsportaal. Matrox Imaging doet er alles aan om ontwikkeling en training te vergemakkelijken, wat absoluut noodzakelijk is om bedrijven en organisaties te helpen deze moeilijke tijden te doorstaan, mensen die vanuit huis werken te ondersteunen - en aan de andere kant sterker hieruit te komen. ”

Heeft u vragen over deze thuiswerk licentie? Neem dan contact op met onze sales afdeling

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!