Uitbreiding van de Matrox Rapixo CXP-serie framegrabbers

26 juni 2019
DVC component news

Matrox® Imaging kondigt vandaag de uitbreiding aan van hun Matrox Rapixo CXP-serie framegrabbers, die nu versies tellen met één en twee verbindingen om de originele versie met vier verbindingen aan te vullen. Elk van deze framegrabbers ondersteunt de hoogste snelheden in CoaXPress® (CXP) 2.0 - namelijk de CXP-12-modus - voor geavanceerde machine vision-toepassingen. Deze serie framegrabbers is de meest uitgebreide CXP 2.0-reeks die beschikbaar is op de markt voor machinevision.

Grotere en snellere levering met CXP 2.0-standaard

Het belangrijkste kenmerk van de CXP 2.0-standaard is de verhoogde gegevenssnelheid; nu tot 12,5 Gbps. De dubbele bandbreedte per verbinding is volledig klaar voor de nieuwe generatie hoge resolutie beeldsensoren met hoge resolutie.

De juiste connectiviteit

Met enkele of twee aansluitingen kunnen Matrox Rapixo CXP-single en dual boards worden gekoppeld aan een of twee CXP 2.0-compatibele camera's; de dual-board kan ook hogere datasnelheden verwerken via verbindingsaggregatie. De platen ondersteunen Power-over-CoaXPress (PoCXP), wat de systeeminstellingen vereenvoudigt doordat de stroom via een van de coaxkabels wordt geleverd.

Een quad-verbindingsversie-de Matrox Rapixo CXP quad-is eveneens beschikbaar.

Ondersteund door Matrox Imaging Library-software

Toepassingen die gebruikmaken van de Matrox Rapixo CXP-serie zijn geprogrammeerd met behulp van de nieuwste Matrox Imaging Library (MIL) software-ontwikkelingskit (SDK) en kunnen gericht zijn op 64-bits Windows® of Linux®.

"Met de toevoeging van deze twee nieuwe modellen aan de Matrox Rapixo CXP-serie, is Matrox Imaging volledig gevestigd als marktleidende leverancier van CXP 2.0 framegrabbers", zegt Mathieu Larouche, productmanager bij Matrox Imaging. "De beschikbaarheid van single-, dual- en quadboard-modellen zorgt ervoor dat, ongeacht het aantal benodigde verbindingen, er een optimale oplossing is om aan te sluiten qua capaciteit en prijs."

Beschikbaarheid

Vroegtijdige versies van de enkele en dubbele Matrox Rapixo CXP framegrabbers zijn nu verkrijgbaar!

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!