Basler breidt haar lens portfolio uit

18 februari 2020
DVC component news

Basler biedt de juiste Basler-lens voor elke Basler-camera die de algemene beeldcirkels ondersteunt. De Basler-lenzen omvatten twee productlijnen - Standaard en Premium - voor verschillende vereisten.

Camerafabrikant Basler verbetert zijn lensportfolio verder en biedt de juiste lens voor elke Basler-camera. De Basler lensserie bestaat uit twee productlijnen: Standard en Premium.

In combinatie met een camera en verlichting zijn lenzen van groot belang bij het bepalen van de beeldkwaliteit. Van belang bij het kiezen van de juiste lens is de balans tussen de prijs en de vereiste beeldprestaties, d.w.z. hoge resolutie met optimale beeldkwaliteit. Basler biedt de juiste lens voor beide scenario's.

De standaard productlijn

De lenzen in de standaardproductlijn zijn geschikt voor standaardzichttoepassingen, met een uitstekende prijs / prestatieverhouding. Deze lenzen hebben een op behoeften gericht ontwerp en komen overeen met de lagere eisen van veel kostengevoelige toepassingen. Dankzij hun solide basisprestaties zijn ze ideaal voor snelle camera's met een lagere resolutie.

De Premium-productlijn

De lenzen in de Premium-productlijn zijn ontworpen en getest voor meer veeleisende toepassingen. Dankzij een zeer hoge resolutie, lage vervorming en lage lichtafval bieden ze de beste beeldkwaliteit. Dit maakt ze optimaal voor camera's met zeer hoge resoluties voor de analyse van zelfs de kleinste structuren. Er is ook rekening gehouden met het kostenaspect voor lenzen in deze productlijn.

Beide nieuwe productlijnen ondersteunen de populaire beeldcirkels van sensoren die beschikbaar zijn in Basler-camera's, van 1 / 2.5 "tot 1.1", evenals alle conventionele brandpuntsafstanden. De lenzen zijn uitgerust met een C-mount en kunnen ook gemakkelijk worden gebruikt met CS-mount camera's door middel van een adapter.

Tool: Lensselector

Basler helpt gebruikers de juiste lens te kiezen met zijn handige lensselector. Met deze tool kunt u eenvoudig de juiste lens zoeken voor Basler-scanscamera's. De lensselectoris gebaseerd op professionele berekeningen. Bezoekers van http://www.baslerweb.com/lens-selector kunnen hun applicatiegegevens invoeren (zoals vereiste gezichtshoek, werkafstand, objectgrootte, etc.). De lensselectorberekent vervolgens de benodigde brandpuntsafstand en stelt geschikte lenzen voor voor de grootte en resolutie van de sensor.

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!