DVC wil uw concurrentievoordeel vergroten

Imaging en machinevision vormen een kerntechnologie die wordt gebruikt op verschillende toepassingsgebieden. Het biedt een krachtige en kosteneffectieve manier om automatische kwaliteitsborging en -controle te implementeren, gekoppeld aan zeer hoge snelheden en met hoge nauwkeurigheidseisen.

Imaging-technologie levert de tools om het concurrentievoordeel van uw bedrijf te helpen versterken.

We richten ons vooral op de onderstaande markten: 

AgriFood

De innovaties binnen de Agri en Food gaan snel. Het doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen. Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, als voedselverwerking op het land/in de kas, staan hierbij centraal. Kwaliteitscontrole is 'key' wanneer u het perfecte product wilt leveren aan consumenten. DVC ontwikkelt hiervoor OEM kwaliteitsinspectie systemen op maat.

Industrie

Onze cameras worden wereldwijd in zeer gevarieerde geavanceerde industriële toepassingen gebruikt. Gangbare applicatiegebieden zijn electronics en semiconductor inspectie, food inspectie, robotics, postsortering en print inspectie.

TopSport

Onze cameras's worden in diverse topsport applicaties toegepast, waaronder: Zwemsport, Turnen, Dressuur, Bowlen, Skaten, Mountainbiken, Tennis en meer. 

In het verleden fungeerde de coach als 'de ogen' van de sporter. De sporter kon alleen maar luisteren. Momenteel nemen onze camera's en software alle acties en bewegingen op van de topsporters. Elke sporter kan zelf meteen terugkijken na de oefening. Het is bewezen dat juist deze factor de individuele leercurve enorm verhoogt en heeft zelfs een paar keer geleid tot olympisch goud.

Medical en Life Sciences

Medische gebieden profiteren van het toenemende gebruik van digitale beeldacquisitie en -verwerking. Onze digitale camera's hebben wereldwijd grote successen geboekt op het gebied van medische toepassingen, microscopie en life science, onder meer in tandheelkundige scanners, oogheelkunde, fysiotherapie en laboratoriumautomatisering.

Verkeer en Vervoer

Niemand kan zich state-of-the-art verkeerssystemen voorstellen zonder moderne cameratechnologie. Onze digitale camera's worden met succes gebruikt bij handhaving, tolheffing en verkeersmonitoring, zoals tunnelbewaking of incident detectie.

Beveiliging en Surveillance

Videobewaking wordt al vele jaren in verschillende industrieën gebruikt. Onze netwerkcamera's worden voornamelijk gebruikt in bank- en casinotoepassingen en in de logistieke en transportsector.

Vanuit een joint project met Poseidon Security en TNO op dit gebied hebben we het product Match & Catch opgeleverd. 

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!