SVS-Vistek Industriële Camera's

Vandaag de dag is SVS-Vistek een van de meest innovatieve fabrikanten van industriële camera's met een internationale aanwezigheid.

Voor de binnenlandse markt zijn ze ook een betrouwbare leverancier van machine vision-componenten en een leverancier van gespecialiseerde knowhow voor geavanceerde oplossingen voor machine vision en beeldverwerking.

High-End in Machine Vision - SVCam

Verhoog de doorloopsnelheid, verbeter de nauwkeurigheid - dit zijn de twee belangrijkste vereisten aan industriële beeldverwerking in vrijwel alle industrieën. Met de merknaam "SVCam" ontwikkelt en produceert SVS-Vistek krachtige CCD- en CMOS-camera's. De interfaces omvatten Gigabit Ethernet, Camera Link, USB 3.0 en CoaXPress.
Fundamenteel voor al hun ontwikkelingen zijn altijd kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoge mate van aanpasbaarheid.

De HR Series: Details over snelheid

De HR-serie combineert beeldsensoren met hoge resolutie met krachtige machine vision-interfaces. Met behulp van geavanceerde interfaces realiseert de HR gegevenssnelheden tot 25 Gbit / s en resoluties tot 120 MP.

Hoogst mogelijke resolutie en een geoptimaliseerde beeldsnelheid

Camera's uit de HR-serie bereiken de hoogst mogelijke resoluties voor industriële machinevision. De data-interfaces zijn de krachtigste interfaces in de wereld van machinevision. Een uitgebreid ontworpen robuuste behuizing zorgt voor uitstekend temperatuurbeheer en maakt ventilatorloze werking mogelijk, zelfs met grote sensoren.

Hoge resolutie sensoren vereisen speciale aandacht bij het beheren van de homogeniteit van het beeld. Uitstekende tapbalancering, lensschaduwcorrectie voor veeleisende optische taken en aanpasbare defecte pixelcorrectie zorgen voor uitstekende lineariteit, homogeniteit en weinig ruis.

Klik op de drie afbeeldingen rechts en leer meer over de verschillende modellen en interfaces.

Alle HR-modellen in één oogopslag

vraag onze experts voor meer informatie

HR-Cameralink.jpg

HR-10-GIGE.jpg

HR-Coaxpress.jpg

De SHR serie: hoogwaardige taken

Zeer hoge resolutie met grote pixels: de SHR schijnt wanneer maximale resolutie en topbeeldkwaliteit vereist zijn voor uw taak.

Precisie uit Duitsland

Grote pixels hebben veel voordelen als het gaat om de beeldkwaliteit van de camera - de fysica spreekt een duidelijke taal. Sommige hoogwaardige taken vereisen een perfecte beeldkwaliteit van een type dat niet kan worden bereikt zonder deze grote pixels. Dit is waar de SHR tot zijn recht komt.

Binnen de camera-elektronica vereisen grote sensoren speciale aandacht voor het verkrijgen van homogene beelden. Uitstekende tapbalancering en een uitstekende mechanische en optische precisie maken deze camera geschikt voor de meest veeleisende beeldvormingstaken. Lage ruis en state-of-the-art lineariteit worden aangevuld met door de gebruiker gedefinieerde pixelcorrectie en door de gebruiker gedefinieerde schaduwcorrectie.

Dit soort high-end camera's wordt geleverd met de meest capabele interfaces in de wereld van machinevision.
Klik op de afbeeldingen rechts voor meer informatie over de verschillende versies.

Meer informatie over de interfacing:

SHR Camera Link   

SHR CoaxPress  

vraag onze EXPERTS meer informatie

SVCam Camera Finder

Klik op de afbeelding en vul uw vereisten in en zoek uw camera:

SVS-Vistek-camera-finder.gif

 

SVCam Camera Finder

Klik op het onderstaande plaatje om naar de SVS camera finder te gaan: 

SVS-Vistek-Camerafinder.jpg

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!