Robuuste industriële camera's van Illunis

De toepassing van illunis camera's heeft hogesnelheids luchtfotografie doen verbeteren. Illunis camera's kijken naar terroristen, vertalen historische documenten naar studiokwaliteit portretfotografie en zijn er voor nog vele andere applicaties. Allemaal voor de beste prijs die beschikbaar is.

Illunis: de Gigapixel Camera Specialists

Waarom Illunis? 

Sinds 2000 is illunis een toonaangevende ontwerper en fabrikant van industriële hoge resolutie, high-speed megapixel digitale camera's voor LCD inspectie, metrology, security, surveillance, traffic, document imaging, aerial Imaging, scientific, en medical applicaties. Illunis is trots op het handhaven van volledige creatieve controle over elektronica, interfaces, industrieel ontwerp, optica en drivers, en blijft een uitgebreide bibliotheek van ontwerpen en intellectueel eigendom bouwen die dient als de basis voor maatwerk.

illunis hecht waarde aan haar klantenbehoeften en -vragen door uitstekende klantenservice en deskundige technische ondersteuning te bieden.

De missie van Illunis

De missie van illunis is om ​​leider te blijven op het gebied van digitale beeldvorming, door te gaan met het ontwerpen en produceren van innovatieve high-resolution, high-speed megapixelcamera's voor OEM's met een sterke focus op het leveren van uitstekende klantenservice en een bekwame technische support afdeling.

 

De markten waar Illunis op focust

illunis-03.jpg

illunis02.jpg

illunis05.jpg

illunis06.jpg

Een van illunis vele specialiteiten is luchtfotografie waar ze hoge resolutie camera's aanbieden voor zowel civiele als militaire projecten. Van beelden om de aarde te herkennen tot militaire verkenningsvluchten, ontwierpen ze vele robuuste (rugged) klantspecifieke optica die wordt gebruikt door toonaangevende bedrijven in luchtfotografie, inlichtingendiensten en door de beste militaire krachten in de wereld.

Aanbevolen camera's: RMV-4M, RMV-11M, RMV-16M, RMV-29M

Veel musea en historische verenigingen digitaliseren hun bibliotheken voor het nageslacht en hebben ontdekt dat het gebruik van een standaard off-the-plank DSLR camera daarvoor niet de juiste oplossing is. DSLR camera's maken gebruik van slechte kwaliteit shutters die duur zijn en vaak moeten worden vervangen. De oplossing is de RMV-11MP of RMV-16MP camera, welke beide een elektronische sluiter gebruiken en een live-weergave van het vast te leggen beeld geven.

De RMV-50M brengt document imaging naar het volgende niveau en biedt ongekende resolutie en kwaliteit die nodig is om documenten goed vast te leggen. 

Aanbevolen camera's: RMV-11M, RMV-16M, RMV-29M, RMV-50M.

De meeste machine vision applicaties vragen om snelheid en resolutie. CMOS-camera's bieden grote snelheid, maar hebben veel beperkingen. CCD-sensoren zijn meer 'volwassen' en getest. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden dankzij hun elektronische shutters. De VMV camera lijn, uitgerust met de nieuwste KODAK 5,5 micron CCD-sensoren,  biedt hoge kwaliteit camera's. Deze lijn is maar met 2 printplaten ingericht, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben voor machine vision applicaties.

Aanbevolen camera's: Alle VMV en RMV camera's

Van luchtverkenning tot nachtelijke surveillance, levert Illunis een grote selectie klantspecifieke camera's aan de Amerikaanse strijdkrachten en de rest van de wereld. Illunis camera's worden gebruikt in de UAV-systemen voor surveillance op grote hoogte, maar ook vele andere systemen, waaronder telescopen en op- afstand-bedienbare robotica. Een bijzonder ontwerp is het grote formaat RMV-16M camera met een 100mm servo-gestuurde lens, toegepast in een 96 megapixel-array die een live videobeeld kan geven van een gebied van 7km x 7km.

Aanbevolen camera's:  MV-2M, RMV-4M, RMV-11M, RMV-16M, RMV-16M large format, RMV-29M, RMV-50M, EMCCD 

Illunis CCD-camera's worden gebruikt door velen in de wetenschappelijke en medische wereld en helpen technologie te verbeteren als ook de medische zorg. Deze camera's zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook klein en passen eenvoudig in een medische toepassing.  De RMV-50M wordt door enkele toonaangevende wetenschappelijke onderzoekers gebruikt en biedt een resolutie die geen enkele andere camera kent.

Aanbevolen camera's: RMV-2M, RMV-4M, RMV-11M, RMV-16M, RMV-29M, RMV-50M, EMCCD

Interesse in de camera's van Illunis? 

DVC heeft geen illunis camera's op voorraad. Maar uiteraard kunnen wij alle producten leveren. Bent u op zoek naar een rugged camera met (extreem) hoge resolutie? Laat het ons weten

Ik wil graag meer weten over illunis. Neem contact met mij op:
DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!