basler camera bij machinevision

Basler Camera's

DVC Machinevision

Basler ontwerpt en produceert digitale camera’s voor diverse toepassingen  waaronder industriële applicaties, medische toepassingen, ITS (Intelligent Traffic Systems) en nog veel meer.  Het begon allemaal in 1988; Norbert Basler had de visie om betere beeldverwerkingscamera’s te produceren. Door deze visie te blijven volgen, heeft dit  geleid tot waar Basler nu staat als wereldwijde marktleider in digitale area scan camera’s.

De meerwaarde van een Basler camera

Basler-cameras.gifBasler biedt een ongekende camera performance tegen een zeer scherpe prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De hardware is een belangrijk element, maar ook de Basler camera softwaresuite (Pylon) met de SDK (Software Development Kit) dragen bij tot hoge tevredenheid bij gebruikers. Daarnaast zorgt de  korte  communicatie tussen Basler en DVC ervoor dat wij als distributeur een snelle en kwalitatieve eerstelijns support kunnen bieden.

 

Het productportfolio van Basler

Het productportfolio van Basler bestaat uit meer dan 300 verschillende camera’s. Afhankelijk van het type: areascan, lijnscan of 3D-camera met verschillende sensoren en interfaces, biedt Basler altijd een juiste oplossing voor uw applicaties.

Basler heeft tegenwoordig ook een eigen lijn optiek. Tevens hebben zij een uitgebreid assortiment accessoires  voor uw applicatie die uitgebreid getest zijn door Basler zodat u er op kunt vertouwen dat het allemaal naadloos op elkaar afgestemd is. DVC kan u adviseren welke producten het best geschikt zijn voor uw toepassing. 

 Neem nu contact op met onze experts 

Basler camera's een selectie

DVC heeft verschillende demo-camera's op voorraad en in de webshop. Kijk hieronder voor de verschillende categorien. Het is een kleine selectie in het totale aanbod.

Zoekt u een ander product? Neem contact met ons op

Product Line overview

 

Download

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!