AutoVimation Camera behuizingen

In 2008 werd, het in Karlsruhe gevestigde, autoVimation opgericht door Peter Neuhaus om oplossingen te bieden voor eenvoudigere installatie en aanpassen van beeldverwerkingscomponenten.
Het bedrijf heeft een modulair systeem ontwikkeld dat de montage van camera's, verlichting en accessoires vereenvoudigt en dat kostbare en tijdrovende productie van speciale montagebeugels voorkomt.

Makkelijk te integreren behuizingen

Het assortiment van autoVimation bestaat uit compacte en eenvoudig te integreren behuizingen. Deze bieden optimale bescherming voor camera's en lenzen in industriële toepassingen en zorgen voor een goede warmteafvoer.

Autovimation levert complete, kant en klare mechanische oplossingen voor camera's en verlichtingsarmaturen en maakt de integratie mogelijk van speciale lenzen, filters, lichtschermen, encoders of andere sensoren.

Autovimation produceert beschermende camerabehuizingen en een uitgebreid assortiment accessoires voor vrijwel elke omgeving. De behuizingen zijn net zo variabel als de toepassingen: van extreem compact tot groot - van eenvoudig te integreren zwaluwstaartbehuizingen tot hoogwaardig roestvrij staal in hygiënisch ontwerp - voor elke toepassing is er een oplossing. Dankzij de gepatenteerde heat-guide / quick-lock camerabevestiging van Autovimation werkt de buitenste behuizing als een koellichaam voor de camera. Zo kan het camerasysteem worden gebruikt bij tot 20 ° C hogere omgevingstemperaturen. Waterkoelingssystemen en behuizingen met peltier-climatisatie zijn beschikbaar om het temperatuurbereik verder uit te breiden.

De "Machine Vision Construction Kit", die alle zwaluwstaartbehuizingen combineert, maakt het eenvoudig om camera's, verlichting en andere componenten in een machine te integreren - met behulp van geprefabriceerde onderdelen, waardoor ontwerptijd wordt vermeden en een eenvoudigere aanpassing aan de toepassing mogelijk is.

Elk component is uitgerust met een mechanische adapter (MMVI Interface) en wordt eenvoudig gemonteerd en afgesteld met behulp van autoVimations bouwpakket.

De klanten bestaan uit gerenommeerde bedrijven uit verschillende industriële sectoren, zoals de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie, meettechniek, kwaliteitscontrole en veiligheidstechnologie.

Meer weten over AutoVimation?

CONTACT            AutoVimation catalogus 

De Product catalogus

AutoVimation biedt een scala aan camerabehuizingen.

Autovimation.jpg

Download 

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!