DVC - UW BESTE PARTNER IN VISION

Sinds 2004 is DVC Machinevision bv de partner in vision voor OEM’s in de Benelux en leveren we met hen oplossingen wereldwijd. Dit varieert van de unieke distributie van A-merk vision componenten (1.) , tot het ontwikkelen van klantspecifieke vision modules voor food-, robot- en sportapplicaties (2.)

Investering in technologische innovatie is key voor DVC, zodat klanten direct meeliften op de laatste ontwikkelingen in de vision markt. In onze nauwe samenwerking met de OEM’s en systeem integratoren staat partnership voorop met het belang van onze klant in het achterhoofd.

1. Vision componenten

DVC biedt een breed assortiment >>machine vision componenten:

  • Industriële camera's
  • 2D en 3D Smart camera’s / embedded systemen
  • Camerabehuizingen
  • Machine vision software
  • Framegrabbers
  • Lenzen
  • Verlichting

Uiteraard bieden wij de benodigde technische ondersteuning. Door onze kennis en expertise is de klant verzekerd van de juiste en beste producten voor hun eigen machine vision oplossing. 
Onze toegevoegde waarde is dat wij niet alleen technisch maar ook commercieel off-the-shelf vision componenten selecteren van leveranciers wereldwijd.

DVC en haar leveranciers delen dezelfde bedrijfsfilosofie: Het leveren van producten van zeer hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs met betrouwbare en korte levertijden.

2. Machine Vision systemen voor de OEM

Naast de verkoop van vision componenten, ontwikkelt en implementeert DVC diverse succesvolle klantspecifieke OEM modules/vision systemen. Ondanks het feit dat we met onze uitgebreide technologische knowhow diverse markten kunnen bedienen, focussen we specifiek op:

  • OEM Food: Waaronder de voedselindustrie alsook de robotindustrie die gebruik maakt van Vision Guided Robotics (VGR)
  • OEM Non-food: o.a. sporttoepassingen voor top- en wedstrijd sporters

DVC's OEM modules worden op maat ontwikkeld voor machinebouwers waar de ontwikkeling en productie van een camera inspectiesysteem niet binnen de core business past.

Neem contact op met DVC

Heeft u een vraag over onze vision components, vision systems, over machine vision in relatie tot uw applicatie of iets anders?
Of heeft u suggesties en opmerkingen, vul dan ons formulier in:

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!