Matrox Imaging brengt belangrijke MIL 10-software-update uit met Deep Learning

28 februari 2018
DVC component news
Matrox Imaging brengt belangrijke MIL 10-software-update uit met Deep Learning

De MIL 10 vision-library introduceert CNN-gebaseerde classificatie, ondersteuning voor fotometrische stereobeeldvorming en een extra hulpmiddel voor het vinden van vormen

Matrox® Imaging heeft zojuist de software-update Matrox Imaging Library (MIL) 10 Processing Pack 3 uitgebracht met een op CPU's gebaseerde beeldclassificatiemodule die gebruikmaakt van deep learning-technologie voor machinevisietoepassingen. Processing Pack 3 bevat ook de toevoeging van een fotometrisch stereotoestel om moeilijk te vinden oppervlakanomalieën naar voren te brengen en een nieuw speciaal hulpmiddel om rechthoekige functies te lokaliseren.

DEEF LEARNING  VOOR BEELDCLASSIFICATIE

Gebruikmakend van convolutional neural network (CNN) -technologie, categoriseert de tool Classificatie afbeeldingen van zeer gestructureerde, natuurlijk variërende en acceptabel vervormde goederen. De gevolgtrekking wordt uitsluitend uitgevoerd door Matrox Imaging-geschreven code op een reguliere CPU, waardoor de afhankelijkheid van neurale netwerkbibliotheken van derden en de behoefte aan gespecialiseerde GPU-hardware wordt geëlimineerd. Het ingewikkelde ontwerp en de training van een neuraal netwerk wordt uitgevoerd door Matrox Imaging, gebruikmakend van de opgebouwde ervaring, kennis en vaardigheden van zijn experts op het gebied van machine learning en machine vision.

Denkt u na over   Deep Learning - kijk dan op Vraag en Antwoord met Matrox Imaging: http://www.matrox.com/imaging/deep-learning/

REGISTRATIE GEREEDSCHAP SET KRIJGT FOTOMETRISCHE STEREO

De fotometrische stereotechniek is nu beschikbaar binnen de registratiemodule om een ​​enkel beeld te produceren dat onregelmatigheden in het oppervlak van het object benadrukt, zoals gegaufreerde en gegraveerde functies, krassen en inkepingen. Het samengestelde beeld wordt berekend uit een reeks beelden gemaakt met licht afkomstig van verschillende richtingen zoals geproduceerd door verlichtingsoplossingen op basis van de CCS Inc. lichtsequentieschakelaar (LSS) of Smart Vision Lights LED Light Manager (LLM).

Shape finding Tool VOOR RECHTHOEKen

Onderdeel van de module Geometric Model Finder (GMF), is het gereedschap Rectangle Finder een snellere, flexibelere en robuustere optie dan generieke geometrische patroonvergelijking. De tool kan tegelijk zoeken naar meerdere rechthoeken met verschillende schaal- en beeldverhoudingen.

"Montreal is een broeinest voor de ontwikkeling van kunstmatige intelligentie en Matrox Imaging is perfect gesitueerd om ten volle te profiteren van deze groeiende knowhow", zegt Pierantonio Boriero, directeur productmanagement bij Matrox Imaging. "Gecombineerd met onze jarenlange en vertrouwde expertise op het gebied van machine vision-toepassingen, zullen we de beste oplossingen aan onze klanten kunnen leveren."

Als u deze nieuwste tools in actie wilt zien, bezoekt u Matrox Imaging op The Vision Show in Boston (stand 1003, 10-12 april 2018).

BESCHIKBAARHEID

De MIL 10 Processing Pack 3-update is nu beschikbaar voor alle geregistreerde MIL-gebruikers met geldige onderhoudsabonnementen via de updateservice van de software en diegenen die geïnteresseerd zijn in het evalueren van de software.

Neem nu contact op met onze verkoopafdeling

DVC Machinevision bv hoofdkantoor

Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

FoodTechPark business development office

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond
Nederland