Ervaar Design Assistant X tijdens de Automate 2019

26 februari 2019
DVC component news

Matrox® Imaging staat op AUTOMATE van 8 tot en met 11 april op stand 8336. Kom langs om de nieuwste innovaties op het gebied van machinevisie en industriële beeldvormingshardware en -software te bekijken.

De focus van dit jaar ligt op Matrox Design Assistant X, de nieuwste editie van zijn befaamde op stroomdiagram gebaseerde vision-toepassingssoftware, die een groot aantal nieuwe tools integreert om beeldclassificatie uit te voeren met behulp van deep learning, markeer onvolkomenheden op het oppervlak met behulp van fotometrische stereotechnieken en het vermogen voor directe interface met 3D-sensoren van derden.

Demonstraties zullen benadrukken hoe deze tools effectieve verificatie en inspectie uitvoeren met behulp van een Matrox Iris GTR smart camera en een Matrox vision controller met een GigE Vision® camera, die de omvang van de platformflexibiliteit van Matrox Imaging laat zien. De stand zal ook de nieuwste CoaXPress® 2.0 framegrabber-Matrox Rapixo CXP-in actie weergeven voor het maken van high-speed video-opnames met behulp van een CXP-gebiedscancamera en geprogrammeerd met Matrox Imaging Library (MIL) -software. Via interactieve stations kunnen bezoekers het online trainingsplatform Matrox Vision Academy verkennen en experimenteren met MIL CoPilot en Matrox Design Assistant X-software.

Kom naar Matrox Imaging op stand 8336 -de professionals staan voor u klaar om te overleggen over projectvereisten voor uw project, waaronder slimme camera's, vision controllers, I / O-kaarten, framegrabbers en volwaardige software.

De getoonde producten: 

Matrox Design Assistant X

Een geïntegreerde ontwikkelomgeving (IDE) voor het maken van machinevisiontoepassingen met behulp van een stroomdiagram in plaats van traditionele programmacode. De nieuwste updates omvatten nieuwe hulpmiddelen voor beeldclassificatie met behulp van diepgaand leren, fotometrische stereoregistratie, speciale vormzoekers, ingebouwde ondersteuning voor 3D-sensoren, meerdere looptijden en de toevoeging van een codeclassificatiestap.

MIL

Een uitgebreide software-ontwikkelkit (SDK) met hulpmiddelen voor de haalbaarheid van toepassingen voor prototyping, ontwikkeling en implementatie. Inclusief MIL CoPilot, een interactieve omgeving voor experimenten, prototyping en het genereren van codes, evenals de nieuwste ontwikkelingen in beeldclassificatie met behulp van deep learning.

Matrox 4Sight EV6

Een industriële computer zonder ventilator op basis van een zevende generatie Intel® Core ™ -processor en gebouwd voor de fabrieksvloer. Meerdere Gigabit Ethernet-poorten maken inspecties met meerdere camera's mogelijk, terwijl power-over-Ethernet (PoE) -ondersteuning de bekabeling vereenvoudigt.

Matrox Rapixo CXP

Een familie van framegrabbers die de CoaXPress 2.0 digitale interfacestandaard ondersteunen. Een afzonderlijke FPGA-ontwikkelingskit (FDK) maakt de ontwikkeling van aangepaste FPGA-configuraties mogelijk om de beeldverwerkingsfuncties van het hostsysteem te ontladen en te versnellen.

Matrox Iris GTR

Een reeks compacte, capabele slimme camera's die zijn ontworpen voor krappe locaties en vuile industriële omgevingen. Matrox Iris GTR biedt softwareflexibiliteit en kan gemakkelijk worden gecombineerd met de Matrox Design Assistant op flowchart-gebaseerde IDE of MIL SDK.

Matrox Vision Academy

Een uitgebreide bibliotheek van on-demand instructiemateriaal over het gebruik en de inzet van MIL en Matrox Design Assistant vision-software. Matrox Vision Academy is ontworpen om complexe onderwerpen te deconstrueren in modules voor micro-leren en vergemakkelijkt zelfgestuurd, just-in-time leren.

Matrox Professional Services

Een aanbod van diepere technische assistentie om klanten te helpen waardevolle ontwikkeltijd te besparen en sneller oplossingen te implementeren. Diensten omvatten gepersonaliseerde training, beoordeling van de haalbaarheid van projecten, prototypen van applicaties, probleemoplossing en debugging en interfacing van apparaten.

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

FoodTech Brainport Helmond

Business development office
Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

DVC machinevision SAS

Sales & support office
141, Rue du commerce CS 82605
Vannes 56011 Frankrijk
Tel.  +33 257280029
info@dvcmachinevision.fr
www.dvcmachinevision.fr

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!