Smartcamera's

Een smartcamera - of intelligente camera - is een machine visionsysteem dat, naast beeldopname, in staat is om applicatiespecifieke informatie van de opgenomen beelden te genereren, samen met beschrijvingen van gebeurtenissen of het nemen van beslissingen die worden gebruikt in een intelligent en geautomatiseerd systeem.

Een Smart Camera is een zelfstandig, stand alone beeldsysteem met een ingebouwde beeldsensor in de behuizing van een industriële videocamera. Het bevat alle noodzakelijke communicatie-interfaces, b.v. Ethernet, evenals industriële 24V I/O-lijnen voor aansluiting op een PLC, actuators, relais of pneumatische kleppen.

Het is niet persé groter dan een industriële camera of bewakingscamera. Een optie in machinevision betekent in het algemeen een zodanige mate van ontwikkeling dat deze mogelijkheden geschikt zijn voor gebruik in individuele toepassingen. Deze architectuur heeft het voordeel van een compacter volume vergeleken met pc-gebaseerde visionsystemen en levert vaak lagere kosten op, ten koste van een wat eenvoudiger (of weggelaten) gebruikersinterface.

Onze SmartCamera's en SmartSensor leveranciers

We hebben twee A-merk leveranciers voor onze Smart Camera's en Smart Sensors:

Matrox Imaging Smart Camera's - oftewel intelligente camera's - bieden een stofdicht, onderdompelingsbestendig en uiterst robuuste constructie. Een ruime keuze aan beeldsensoren, in combinatie met een efficiënte Intel® Atom® embedded processor, zorgt ervoor dat de Matrox smartcamera's een ​​breed scala van machine vision toepassingen aan kunnen. Gebruikers ontwikkelen zelf  toepassingen voor deze smartcamera's middels een intuïtieve flowchart in een geïntegreerde ontwikkelomgeving of een traditionele software development kit.

Matrox Iris GT-lijn met Matrox Design Assistant

De Matrox Iris GT smartcamera-lijn met Matrox Design Assistant is bedoeld voor system integrators, machinebouwers en OEM's die snel machine vision toepassingen willen configureren en implementeren. De geïntegreerde Matrox Design Assistant is een intuïtieve, flowchart based, veelzijdige en uitbreidbare ontwikkelomgeving (IDE) waarin toepassingen worden gecreëerd door de aanleg van een stroomschema. Video-opname, analyse, locatie, meting, lezen, controle, communicatie en I/O-bewerkingen, evenals een web-based gebruikersinterface, zijn allemaal beschikbaar met de interne IDE.

banner-camera.jpg

 

We hebben enkele DEMO Smartcams van MAtrox in onze webshop. Neem een kijkje door op het plaatje hieronder te klikken: 

matrox-DA-en-Iris.jpg
MATROX SMARTCAM's

Wilt u meer weten over de SmartCam's van Matrox?

neem gerust Contact op met onze experts

LMI's geavanceerde kwaliteit en productiviteit dankzij  3D-sensortechnologie

De alles-in-een Gocator 3D slimme sensoren van LMI worden wereldwijd ingezet en geprezen voor hun geautomatiseerde inline-inspectie.

Gocator combineert 3D-scannen, meten én regelen in één apparaat, zonder extern vereiste pc's of controllers. Gecombineerd met de hoge prestaties en het efficiënte ontwerp maakt de Gocator eenvoudig te integreren in bestaande inspectiesystemen. Systeemkosten worden geminimaliseerd en productkwaliteit en throughput gemaximaliseerd. 

Alle Gocators worden vooraf in de fabriek gekalibreerd zodat gebruikers de sensor onmiddellijk kunnen instellen via een webbrowser alsook de verschilllende functies kunnen configureren zoals belichting, triggering-logica, dimensionale meetinstrumenten en communicatiemethode. 

Zodra de installatie is voltooid, koppel je de computer los, en de Gocator werkt zelfstandig  en levert high-speed, micron-niveau metingen in real-time voor een breed scala kritische inspectietoepassingen.

gocator_group_and_UI.png

De Gocator is verkrijgbaar in verschillende modellen; geschikt voor uw exacte toepassing.

Wilt u weten welke Gocator het beste bij u past? 

Uiteraard kunt u vertrouwen op onze expertise in alle aspecten van machine vision. Onze gekwalificeerde experts bieden deskundig, persoonlijk en onafhankelijk advies, ook op het gebied van 3D sensoren. Zij helpen u graag bij het zoeken naar de beste Gocator voor uw applicatie.  

Neem nu contact op met onze experts 

gocator2.jpg

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!