MACHINE VISION SOFTWARE 

Matrox Imaging en haar software

Matrox Imaging is een toonaangevende ontwikkelaar van component-level oplossingen en staat bekend om het leveren  van innovatieve en bovenal kosteneffectieve oplossingen. Met hun software wordt programmeren een heel stuk makkelijker. 

Voor wie?

De gebruikers zijn OEM's en systeemintegratoren in de productie, medische diagnostiek en security-industrie  die op verschillende manieren met machine vision werken. 

1. Design Assistant (DA)

Matrox Imaging biedt software ontwikkelaars een  eenvoudige hardware-onafhankelijke geïntegreerde ontwikkelingsomgeving (IDE) voor het creëren van vision toepassingen door gebruik te maken van flowcharts;  

Matrox Design Assistant - DA

Matrox Design Assistant (DA) is een Integrated Design Environment (IDE) waar applicaties worden gemaakt door eenvoudig een intuïtief stroomschema te maken in plaats van het schrijven van de traditionele programmeercode. Naast het maken  van dit stroomschema, maakt de  IDE  het gebruikers mogelijk om direct een grafische gebruikersinterface te ontwerpen voor de toepassing.

Omdat   Design Assistant hardware onafhankelijk is, kunt u elke computer met GigE Vision of USB3 Vision™ camera's kiezen en krijgt u de rekenkracht die u nodig hebt. MEER  INFO OVER DA

2. Matrox Imaging Library (MIL)

Daarnaast biedt Matrox voor traditionele programmeurs een uitgebreidere hardware-onafhankelijke Software-Design-Toolkit (SDK) voor het maken van machine vision, beeldanalyse en medische imaging toepassingen met de  Matrox Imaging Library (MIL).

Matrox Imaging Library - MIL

Matrox Imaging Library (MIL) is een uitgebreide verzameling van software tools. MIL bevat tools voor elke stap in het proces: van applicatie haalbaarheid, tot prototyping, via ontwikkeling tot de uiteindelijk implementatie.

De machine vision software toolkit is voorzien van interactieve software en programmeerfuncties voor het vastleggen, verwerken, analyseren, annoteren, weergeven én archiveren van beelden. 
 Deze tools zijn ontworpen om uw productiviteit te verhogen en uw tijd en inspanning, die nodig is om uw oplossing op de markt te brengen, te verminderen.MEER  INFO OVER MIL

DA Workshops bij DVC 

Bnnr1920-1080-Workshop.gif

Verspreid over het jaar organiseert DVC gratis Design Assistant workshops voor haar klanten in Breda. Niet enkel in theorie maar ook veel aandacht voor de praktijk. 
De eerstvolgende data staan vermeld op deze pagina

Interesse? Vul dan onderstaand formulier in.

Ik wil graag meer weten over de DA workshops van Matrox
DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!