Camera Link camera's

Camera Link (CL) is een serieel communicatieprotocol dat is ontworpen voor computervision-applicaties. Camera Link is een extreem robuuste en krachtige interface die is ontworpen voor industriële camera's in alle prestatiecategorieën. De bandbreedte die beschikbaar is met Camera Link is geschikt voor zeer kleine camera's en camera's met verschillende megapixelresoluties en vaak honderden frames per seconde. Camera Link is momenteel de aanbevolen standaardinterface voor datasnelheden van 100 MB/s tot ongeveer 800 MB/s.

Omdat Camera Link specifiek is ontworpen voor gebruik met industriële camera's, kan het grote hoeveelheden gegevens gemakkelijk en veilig verwerken. Alle componenten in een Camera Link-oplossing moeten voldoen aan de Camera Link-standaard.

Ook voor Camera Link camera's kunt u terecht bij DVC

DVC heeft voor elke machine vision applicatie een passende camera. Uiteraard ook  als u op zoek bent naar een Camera Link camera. Momenteel bieden wij Camera Link camera's aan van onderstaande leverancieren. Klik hieronder om te zien welke demo camera's we op voorraad hebben. 

EN ZOEKT U NET IETS ANDERS, NEEM CONTACT OP MET ONZE EXPERTS

Onze Camera Link demo camera's:

DVC heeft een kleine voorraad DEMO-camera's beschikbaar in de webshop. Zie en klik hieronder. Zoekt u net dat andere product, neem dan contact met ons op. 

camera-link_logo.png

USB3-0_kabel.jpg

 

 

Digitale tools ter ondersteuning

DVC heeft de beschikking over een aantal tools van Basler die we graag willen delen. De tools kunnen u helpen te bepalen welke interface, lens of frame rate u nodig heeft. 

1. Interface adviseur

Als u niet zeker bent over de te kiezen digitale camera-interface, kunt u de Basler Interface Advisor gebruiken. Deze tool helpt u beslissen welke interface het beste past bij uw individuele wensen: bezoek de interface adviseur

2. Basler frame rate calculator

De Basler Frame Rate Calculator berekent de frame rate of line scan snelheid voor uw Basler areascan of linescan camera zodra een paar parameters zijn opgegeven. Bijvoorbeeld, als u de wens heeft om een area of interest (AOI) te definiëren. De tool bepaalt de maximale framerate of line scan snelheid die kan worden bereikt:

 Naar de Frame Rate Calculator

 

Benefits CameraLink

  • Gestandaardiseerde camera-/framegrabberintegratie met gedefinieerde connectoren, kabels, gegevensformaat en besturingssignalen
  • Gestandaardiseerde kabels; gebruikers kunnen profiteren van concurrerende prijzen
  • Eenvoudige bediening van alle huidige vereisten voor de overdracht van beeldgegevens, dankzij de mogelijkheid tot hoge gegevenssnelheid

Bekijk ook andere camera's:

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!