Optica: lenzen 

Optica is de tak van de natuurkunde die het gedrag en de eigenschappen van licht omvat, inclusief de interacties met materie en de constructie van instrumenten die het gebruiken of detecteren. Optica beschrijft meestal het gedrag van zichtbaar, ultraviolet en infrarood licht. Omdat licht een elektromagnetische golf is, vertonen andere vormen van elektromagnetische straling zoals röntgenstralen, microgolven en radiogolven soortgelijke eigenschappen.

Lenzen (onderdeel van de optica) zijn cruciaal in machine vision. Licht moet omgezet worden naar beeld. Dan zijn er nog praktische zaken; de mount moet passen, en je hebt te maken met verschillende mogelijke sensorafmetingen. Afhankelijk van een applicatie zal een goed geselecteerde lens hét verschil maken. En daarin kan DVC het verschil voor u maken. U kunt bij ons de meest gangbare A-merken vinden  van FUJINON - PENTAX - KOWA - SCHNEIDER en daar is het nieuwste lenzenmerk Basler bij gekomen. 

Onze A-merk leveranciers voor lenzen zijn:  

Komt u er niet uit of wilt u gegarandeerd de beste oplossing?
Uiteraard staan wij klaar voor  een goed advies 

Ons lenzenaanbod 

In de webshop staan de meest gangbare demo lenzen, en zoekt u net iets anders, neem dan contact met ons op

 

Basler Lens Selector

Basler stelt een ditigtale tool beschikbaar om een lens te kunnen selecteren. Vul uw criteria in de geschikte Basler lensmodellen worden getoond. De minimale afstand (MOD) van de lens wordt NIET meegenomen in de berekening:  naar de Lens Selector

 

 

DVC Machinevision bv

Hoofdkantoor DVC Machinevision
Minervum 7069
4817 ZK Breda
Nederland

T. +31 (0)76 544 05 88
F. +31 (0)76 541 78 93
E. sales@machinevision.nl

KvK Breda # 14057165
BTW nr NL.80.66.47.772.B01
Bank IBAN NL50RABO0156555603
BIC code RABONL2U

DVC machinevision Duitsland

Sales & support office DVC Machinevision
Tel. +49 381 8388 0059
info@dvcmachinevision.de

www.dvcmachinevision.de

Vragen? Wij helpen u graag!