Research & Development Vision Componenten

Nieuwe product designs en ontwikkelingen zijn meer dan ooit, een cruciale factor die horen bij de overlevingsdrang van een bedrijf. In een industrie die snel verandert, zijn wij juist toonaangevend in het continue verversen van ons design en productrange.

DVC machinevision bv blinkt uit in innovatiekracht en technologische kennis. Dit wordt bepaald door onze nauwe samenwerking en goede relaties met onze A-merk fabrikanten. Hierdoor zijn wij een leverancier die weet wat hij verkoopt en hebben we goede competenties op het gebied van technische verkoop.

De meeste werknemers bij DVC zijn technisch georiënteerd (WO/HTS) met meer dan 100 manjaar ervaring in het vakgebied beeldverwerking en camera meetsystemen. DVC heeft daarnaast uitgebreide technische competenties ontwikkeld voor technische ondersteuning m.b.t. industriële automatisering / applicatie kennis, software (beeldverwerkingsalgoritme ontwerp, applicatie en besturingssoftware), camera techniek, electronica, computer technieken, optica & verlichting.

Voor onze strategische partners hebben wij omwille van de continuïteit van onze klanten een deponering van de software bij NCC-Group (voorheen ESCROW Europe) in geval van calimiteiten.

 

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug