Matrox Imaging Technology

Matrox Imaging, een toonaangevende ontwikkelaar van component niveau-oplossingen, is de leverancier voor het verstrekken innovatieve en kosteneffectieve oplossingen voor OEM's en integrators in de productie, medische diagnostiek en security industrie.

De componenten zijn camera's, interfacekaarten en processing platforms, allemaal ontworpen en op elkaar afgestemd binnen een gemeenschappelijke software-omgeving, om de meest optimale prijs-prestatie te organiseren.

Matrox Imaging technologie, speciaal ontworpen om de ontwikkeltijd en -kosten te verlagen, wordt gebruikt door leading industries in de fabrieksautomatisering, procesbeheersing, elektronica en farmaceutische verpakkingen, halfgeleider-inspectie, robotica, radiologie, microscopie en videobewaking. Wij streven ernaar dat klanten  over meerdere product generaties bij ons blijven, door consequent te voldoen aan eisen voor cutting-edge technologie, het bieden van technische adviezen, hulp bij integratie en de hoogste productienormen te waarborgen.

Matrox, een speler van wereldformaat in imaging,  heeft kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland en vertegenwoordigers in meer dan 20 landen. Ons bewezen track record verzekert klanten dat we zullen voldoen aan hun behoeften qua prestaties, prijs en service. Nu en in de toekomst.

 

Matrox P690 PCI

Wilt u meer informatie over de framegrabbers van Matrox? Bezoek dan onze Matrox product pagina of bezoek de Matrox site.

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug