Robuuste industriële camera's van Illunis

illunis camera applicaties

De toepassing van illunis camera's heeft hoge snelheid luchtfotografie doen verbeteren. Illunis camera's kijken naar terroristen, vertalen historische documenten naar studiokwaliteit portretfotografie en zijn er voor nog vele andere applicaties. Allemaal voor de beste prijs die beschikbaar is.

Aerial imaging, GIS, aerial mapping

Een van onze vele specialiteiten is luchtfotografie waar we hoge resolutie camera's aanbieden voor zowel civiele als militaire projecten. Van beelden om de aarde te herkennen tot militaire verkenningsvluchten, ontwierpen we vele robuuste (rugged) klantspecifieke optica die worden gebruikt door toonaangevende bedrijven in luchtfotografie, geospatiale inlichtingendiensten en door de beste militaire krachten in de wereld!

Aanbevolen camera's
RMV-4M, RMV-11M, RMV-16M, RMV-29M

Militaire toepassingen: bewaking en verkenning

Van luchtverkenning tot nachtelijke surveillance, leveren wij een grote selectie klantspecifieke camera's aan de Amerikaanse strijdkrachten en de rest van de wereld. Illunis camera's worden gebruikt in de UAV-systemen voor surveillance op grote hoogte, maar ook vele andere systemen, waaronder telescopen en op- afstand-bedienbare robotica. Een bijzonder ontwerp is het grote formaat RMV-16M camera met een 100mm servo-gestuurde lens, toegepast in een 96 megapixel-array die een live videobeeld kan geven van een gebied van 7km x 7km.

Aanbevolen camera's
RMV-2M, RMV-4M, RMV-11M, RMV-16M, RMV-16M large format, RMV-29M, RMV-50M, EMCCD

WETENSCHAPPELIJKE en medische toepassingen

Illunis CCD-camera's worden gebruikt door velen in de wetenschappelijke en medische wereld en helpen technologie te verbeteren als ook de medische zorg. Deze camera's zijn niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook klein en passen eenvoudig in een medische toepassing.  De RMV-50M wordt door enkele toonaangevende wetenschappelijke onderzoekers gebruikt en biedt een resolutie die geen enkele andere camera kent.

Aanbevolen camera's:
RMV-2M, RMV-4M, RMV-11M, RMV-16M, RMV-29M, RMV-50M, EMCCD

Document imaging, book imaging, and photography

Veel musea en historische verenigingen digitaliseren hun bibliotheken voor het nageslacht en hebben ontdekt dat het gebruik van een standaard off-the-plank DSLR camera daarvoor niet de juiste oplossing is. DSLR camera's maken gebruik van slechte kwaliteit shutters die duur zijn en vaak moeten worden vervangen. De oplossing is de RMV-11MP of RMV-16MP camera, welke beide een elektronische sluiter gebruiken en een live-weergave van het vast te leggen beeld geven.

De RMV-50M brengt document imaging naar het volgende niveau en biedt ongekende resolutie en kwaliteit die nodig is om documenten goed vast te leggen. 

Aanbevolen camera's
RMV-11M, RMV-16M, RMV-29M, RMV-50M.

Machine Vision

De meeste machine vision applicaties vragen om snelheid en resolutie. CMOS-camera's bieden grote snelheid, maar hebben veel beperkingen. CCD-sensoren zijn meer 'volwassen' en getest. Daarnaast zijn er meer mogelijkheden met hun elektronische shutters. De VMV camera lijn, uitgerust met de nieuwste KODAK 5,5 micron CCD-sensoren,  biedt hoge kwaliteit camera's. Deze lijn is maar met 2 printplaten ingericht, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben voor machine vision applicaties.

Aanbevolen camera's
Alle VMV en RMV camera's

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug