Basler digitale camera's

Basler ontwerpt en produceert digitale camera’s voor diverse toepassingen  waaronder industriële applicaties, medische toepassingen, ITS (Intelligent Traffic Systems) en nog veel meer.  

Het begon allemaal in 1988; Norbert Basler had de visie om betere beeldverwerkingscamera’s te produceren. Door deze visie te blijven volgen, heeft dit  geleid tot waar Basler nu staat als wereldwijde marktleider in digitale area scan camera’s.

De meerwaarde

ace-1.jpg

Basler biedt een ongekende cameraperformance tegen een zeer scherpe prijs, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. De hardware is een belangrijk element, maar ook de Basler camera softwaresuite (Pylon) met de SDK (Software Development Kit) dragen bij tot hoge tevredenheid bij gebruikers. Daarnaast zorgt de  korte  communicatie tussen Basler en DVC ervoor dat wij als distributeur een snelle en kwalitatieve eerstelijns support kunnen bieden.

 Het productportfolio

basler-cam.jpg
Meer dan 300 verschillende camera’s. Afhankelijk van het type: areascan, lijnscan of 3D-camera met verschillende sensoren en interfaces, biedt Basler altijd een juiste oplossing voor uw applicaties. Tevens hebben zij een uitgebreid assortiment accessoires  voor uw applicatie die uitgebreid getest zijn door Basler zodat u er op kunt vertouwen dat het allemaal naadloos op elkaar afgestemd is.

 Meer over Basler digitale camera's

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug