AutoVimation Camera behuizingen

In 2008 werd, het in Karlsruhe gevestigde, autoVimation opgericht door Peter Neuhaus om oplossingen te bieden voor eenvoudigere installatie en aanpassen van beeldverwerkingscomponenten. Het bedrijf heeft een modulair systeem ontwikkeld dat de montage van camera's, verlichting en accessoires vereenvoudigt en dat kostbare en tijdrovende productie van speciale montagebeugels voorkomt.

Elk component is uitgerust met een mechanische adapter (MMVI Interface) en wordt eenvoudig gemonteerd en afgesteld met behulp van autoVimations bouwpakket.

AUTOVIMATION DIGITALE CAMERA en behuizingen

Het assortiment omvat compacte en eenvoudig te integreren behuizingen. Deze bieden optimale bescherming voor camera's en lenzen in industriële toepassingen en zorgen voor een goede warmteafvoer. Het productassortiment van autoVimation bevat ook compleet schaalbare set-ups voor gangbare toepassingen zoals laser triangulatie, het meten van onderdelen en zonnecel wafer inspectie.

Onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven uit verschillende industriële sectoren, zoals de farmaceutische- en voedingsmiddelenindustrie, meettechniek, kwaliteitscontrole en veiligheidstechnologie.

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug