High Speed Ejector

Als een product door de Seal Inspector wordt afgekeurd voor verdere productie, neemt de Ejector de afgekeurde producten uit de productielijn. De SI stuurt de Ejector dus aan.

De producten worden door een schoepenconstructie zijdelings afgevoerd. Het voordeel van deze oplossing komt naar voren bij een hoge productiecapaciteit (ca. 3 per seconde). De bots impact is hier zo laag mogelijk omdat het product hier van de band geveegd wordt. Dit is mogelijk omdat de duwschoepen niet terug hoeven te draaien, waardoor de aanwezige tijd maximaal benut kan worden. Een servo aandrijving zorgt voor de hoog dynamische bewegingskarakteristiek.

De Ejector heeft een eigen frame, welke niet gekoppeld is aan de Seal Inspector, dit om trillingen te voorkomen. Het transport is gelijk aan de transportbaan in de Seal Inspector en kan daarom gewisseld worden met een spare-transport. De wisseltijd zal minder dan 10 minuten bedragen.

Zijbeplating van geslepen RVS en een transparante kap dragen zorg voor de veiligheid. De afkeur komt aan de zijkant door een sleuf naar buiten. Desgewenst kan men hier een container onder plaatsen. De container wordt niet meegeleverd. De werkhoogte en verstelling zijn gelijk aan de SI.

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug