Bezoek ons tijdens de volgende events

Basler ace L start serieproductie

15 augustus 2017 16:56
Categorie: DVC component news
Basler ace L start serieproductie

Basler start de serieproductie voor alle modellen in zijn nieuwe Ace L productlijn. Deze uitbreiding van de ace-serie bevat twaalf nieuwe camera's met CMOS-sensoren met hoge resolutie van de nieuwste generatie van de Pregius-lijn van Sony.

De twaalf nieuwe ace L modellen bieden resoluties van 9 en 12 megapixels en framesnelheden tot 40 fps. Met de hoge prestatie IMX253, IMX255, IMX267 en IMX304 sensoren bieden ze de bekende briljante Pregius beeldkwaliteit met een dynamisch bereik van meer dan 70 dB en een hoge kwantumefficiëntie over een breed spectrum aan zichtbaar licht in de NIR. Dankzij deze eigenschappen zijn de camera's ook een uitstekende keuze voor zeer veeleisende toepassingen. Bijvoorbeeld hoge resolutie AOI-systemen  in de ITS-markt.

Naast hun hoge beeldkwaliteit en een uitstekende prijs / prestatieverhouding, onderscheiden de twaalf ace L modellen met hun compacte ontwerpgrootte, die een footprint heeft van 30 mm x 40 mmgeschikt voor nieuwe grootformaat-sensoren en zorgen daarbij voor een eenvoudige integratie.

Alle nieuwe  ace L modellen zijn verkrijgbaar met de bewezen GigE of USB 3.0 interface, en voldoen aan GigE Vision 2.0 of de USB3 Vision standaard. De GigE modellen onderscheiden zich met high-performance GigE Vision 2.0-functies, zoals PTP. De ace L kleurmodellen bevatten ook de unieke PGI Feature Set voor in-camera beeld optimalisatie.

Terug
Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug