DVC's agenda met beurzen, workshops en events
Workshop Matrox Design Assistant bij DVC in huis

Workshop Matrox Design Assistant bij DVC in huis

12 april 2018, 13:00 - 16:00
Categorie: Seminars

 DVC Machinevision b.v. organiseert  met regelamaat  Matrox Design Assistant  (DA) workshops in Breda. 

ONS DOEL

Ons doel is om klanten enthousiast te maken voor    Matrox DA  door  de software uit te leggen  maar vooral ook door te laten zien   waardoor  DA software vele    machine vision oplossingen kan bieden. We willen graag helpen om  het softwarepakket te doorgronden. En als u de workshop gevolgd heeft, bent u in staat om zelfstandig met DA te werken. 

DE INHOUD VAN DE   WORKSHOPS

Allereerst zal de  Design Assistant  software in detail besproken en uitgelegd worden. U krijgt antwoord op belangrijke vragen zoals:  

  •  Wat kan ik doen met  DA?
  • Hoe moet ik mijn programma programmeren?
  • Welke tools  zijn  er en wat doen ze?

Het concept van pre-installed DA software op  Matrox hardware zal ook uitgelegd worden om elke deelnemer  voor te bereiden op het daadwerkelijke practicum.   Als deelnemers gaat iedereen  zelf aan de slag  met   Matrox DA. Seeing is believing!

We verwelkomen u als u bijvoorbeeld die systeem integrator bent  met focus op machinevision....Of als u als eindgebruiker overweegt om met machinevision te gaan starten  maar u weet niet hoe en waarmee u moet beginnen?  Deze workshop  helpt u hierbij. 

 HEEFT U INTERESSE? 

Het maximum aantal deelnemers is 8 per workshop. Met regelmaat organiseren we een workshop. Bent u geinteresseerd om gratis deel te nemen?  

Neem dan  nu  contact met ons op:   sales department.

Terug
Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug