DVC - uw beste partner in vision 

Vision Partner

Sinds 2004 is DVC Machinevision bv de partner in vision systems voor OEM’s in de Benelux en leveren we met hen oplossingen wereldwijd. Dit varieert van de unieke distributie van A-merk vision components, tot het ontwikkelen van klantspecifieke vision systems voor food-, robot- en sportapplicaties. DVC investeert actief in technologische innovatie voor de vision markt die tot uiting komen in innovatieve vision systems. Partnership staat bij ons voorop in onze nauwe samenwerking met de OEM’s en vision system integratoren.

1. DVC's Assortiment vision components

DVC biedt een breed assortiment vision componenten:

Daarnaast leveren we uiteraard bijbehorende accessoires zoals Switches- Kabels- Mounts - Powersupplies.

Door onze kennis en expertise is de klant verzekerd van de juiste en beste producten voor zijn/haar   eigen vision oplossing; zowel technisch als ook commercieel.  WILT U EEN DEMO? 

 Exclusieve distributeur Vision components

DVC kiest enkel leveranciers van   A-merken   maar heeft   daarnaast de exclusieve rechten in de Benelux voor  onderstaande A-merk vision component leveranciers : 

2. DVC's  OEM inspectie modules

DVC ontwikkelt en implementeert ook succesvolle klantspecifieke OEM modules, ofwel klantspecifieke oplossingen. Onze OEM inspectie modules zijn geschikt voor machinebouwers waar ontwikkeling en productie van een camera inspectiesysteem niet binnen hun eigen core business past. DVC denkt en werkt graag met u mee.

Taal / Language / Langue Nederlands English Français
Bel mij terug Bel mij terug